Проектиране на фасади на сгради

Проектирането на фасадата на сградата не е просто красива снимка, където всички цветове се комбинират. Основното нещо е да се отговори на изискванията за функционалност на проекта, наличието на използвани материали, съвместимост довършителни работи и вътрешна изолация.

Виж още
Изграждане на вентилеруеми фасади

Изграждане на вентилируеми фасади

Изграждането на вентилируеми фасади изисква професионално планиране и изпълнение, както и високото качество на материалите играе особено важна роля. Окачените вентилируеми фасади се отличават с високо техническо качество.

Виж още
Изграждане на окачени фасади от еталбонд

Изграждане на окачени фасади от еталбонд

Изграждането на окачени фасади от еталбонд е модерно решение за създаване на красива, здрава и трайна визия на всяка сграда. Еталбонд е композитен материал тип сандвич, състоящ се от основа на полиетилен и алуминий.

Виж още
Обличане на фасади с HPL

Облицоване на фасади с HPL

Облицоването на фасади с HPL панели е едно от най-новите направления в архитектурата. Фасадните облицовки от HPL плоскости са иновативен продукт. Тяхното разнообразие от декори и формати дава на архитектите много възможности.

Виж още
Изграждане на стъклени фасади

Изграждане на стъклени фасади

Изграждането на стъклени фасади е метод, който се появява непосредствено с появата на силиконовите херметизатори с помощта на което има възможност да се проектират стъклени фасади на сгради, съответстващи на високите изисквания.

Виж още
Изработка и монтаж на PVC дограма

Изработка и монтаж на PVC дограма

PVC дограмата в момента е най- често използваната дограма в строителството поради безспорните си качества пред другите дограми. PVC дограмата предлага отлични стойности на топлоизолация в зависимост от профила.

Виж още